Bröllopspar Marstrand brygga

Foto: Joachim Bråse

Vad gör en bröllopskoordinator?

Vilken florist ska man välja? Hur många timmar ska vi anlita fotografen? Vad innebär klädkoden casual smart? Bör man skicka ut både save the date och en formell inbjudan? Allt de där och mycket mycket mer får ni hjälp med utav mig.

Jag tar fram allt ni efterfrågar och lite till, sköter all logistik, bokning, planering, kontakt med leverantörer och framförallt ser till att allt flyter som det ska på själva bröllopsdagen. Väletablerade relationer med duktiga leverantörer säkerställer att ni får de bästa tänkbara bröllopet. Men inte minst – tack vare min kunskap, erfarenhet från tidigare bröllop och engagemang ser jag till att hela bröllopet blir en stressfri upplevelse för både er som brudpar och era gäster. Ni kanske behöver hjälp med att ta fram en checklista, komma igång med planeringen eller hitta leverantörer. Vill ni ha hjälp av en erfaren bröllopskoordinator och festarrangör på själva bröllopsdagen för att hålla ihop tillställningen går det alldeles utmärkt. Jag vet vad man bör tänka på och vad man ska undvika och har alltid en plan b med i beredskap ifall något oförutsägbart skulle inträffa. Viktigast är att ni som brudpar ska kunna njuta av er stora dag tillsammans och inte oroa er för något under loppets gång.

Tjänster/priser

Premiumbröllop på västkusten:

Bröllopsplanering
Telefonmöten, mail, framtagning och bokning av leverantörer. Utformning av körscheman, projektledning, bollplank osv. 

1200 kr/h inkl moms. 

Bröllopsdag 
Jag deltar under hela bröllopsdagen oavsett antal timmar. Iordningställande av bröllopslokal gemensamt med florist/dekoratör under bröllopsdagen. Mottagning och koordinering av underleverantörer samt kommunikation och samarbete med ansvarig på festlokalen. Dialog och samordning med toastmaster och kök under bröllopsmiddagen. 

Ev resekostnad tillkommer

40 000 kr inkl. moms.

FAQ

Vad kostar en bröllopskoordinator?
Det beror på hur mycket ni behöver hjälp med. Från 20 timmar och uppåt brukar krävas samt koordinering på bröllopsdagen.

Vart finns du?
Jag har min bas på bröllopsmetropolen Marstrand men gör även bröllop längs resten av västkusten.

Hur långt innan behöver vi boka?
Man behöver boka ca 1 år innan då lokaler, kyrka och andra leverantörer snabbt blir uppbokade.

Kan man boka dig endast på bröllopsdagen?
Ja det kan man göra. Det kan tillkomma en kostnad för resa och logi. 

Vad händer om du blir sjuk på bröllopsdagen?
Det har aldrig hänt att jag fått ställa in mina åtaganden under ett bröllop. OM det mot förmodan skulle ske så har jag en väldigt duktig “stand in” som jag ser till är noga insatt i just ert bröllop.

Vill ni redan nu ha mina tips på hur man kan planera sitt bröllop månad för månad?
Ladda ned min checklista här:

Marija & Ali

Foto: Karin Lundin